Βιομαγνητικά Πεδία

Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία

bemer5

Χάρη στην ευρυζωνική ενεργοποίηση των αυτορρυθμιστικών μηχανισμών του σώματος, το σύστημα BEMER είναι μια θαυμάσια μέθοδος για τη διατήρηση της γενικής υγείας.

Κάθε προφυλακτικό μέτρο είναι προτιμότερο από την θεραπεία μιας ασθένειας που έχει ήδη εμφανιστεί. Η τεράστια αύξηση των χρόνιων ασθενειών στον σύγχρονο κόσμο μας δείχνει σε τι στρες & ένταση εκ

τίθεται μεγάλο ποσοστό του πληθυσμός. Η σωστή υποστήριξη των εσωτερικών μηχανισμών αυτορρύθμισης του σώματος βοηθά στην αποτροπή αυτών των χρόνιων ασθενειών.

Πολλοί χρήστες ενθουσιάζονται από την καθημερινή χρήση της εφαρμογής ηλεκτρομαγνητικών πεδίων BEMER με το Βασικό Πρόγραμμα. Η παρούσα φαρμακευτική αγωγή και ελεύθερη από παρενέργειες θεραπεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε – ανεξάρτητα από την ηλικία, προηγούμενες τεχνικές γνώσεις ή φυσική κατάσταση. Μία θεραπεία 8 λεπτών δύο φορές την ημέρα είναι το μόνο που χρειάζεται για να παρέχεται πολύτιμη υποστήριξη στις αυτορρυθμιστικές διαδικασίες του σώματος και για να διασφαλίσει ότι ο οργανισμός είναι καλύτερα εξοπλισμένος για να αντιμετωπίσει το στρες και τις πιέσεις της σύγχρονης καθημερινής ζωής.

Ένα Υγιές Σώμα έχει την ικανότητα να αυτοθεραπεύεται.

Η Βελτίωση της μικροκυκλοφορίας είναι το κλειδί της επιτυχίας της εφαρμογής BEMER

 Το σήμα BEMER είναι το μοναδικό στου οποίου τα αποτελέσματά έχει δοθεί επιστημονική εξήγηση και απόδειξη. Τα ακόλουθα θεωρούνται τα πιο σημαντικά αποτελέσματα του σήματος BEMER στους ανθρώπους και στα ζώα:

 • Αυξάνει την παροχή οξυγόνου και ενέργειας (ATP), με την βελτίωση της μικροκυκλοφορίας
 • Στηρίζει  τους αυτορυθμιστικούς μηχανισμούς του οργανισμού, ενεργοποιώντας τις κυτταρικές και μοριακές διαδικασίες
 • Αυξάνει τον σχηματισμό φυσικών ουσιών προστασίας του σώματος για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών
 • Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού με τη βελτίωση της συμπεριφοράς των λευκών αιμοσφαιρίων

Το BEMER αντιμετωπίζει πολύ περισσότερα από την κορυφή του παγόβουνου

Σε αντίθεση με τη θεραπευτική προσέγγιση της ορθόδοξης ιατρικής, το BEMER συνήθως δεν θεραπεύει τα διαγνωσθεί συμπτώματα. Σήμερα επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα συμπτώματα είναι απλώς η “κορυφή του παγόβουνου”. Ο πυρήνας των περισσότερων ασθενειών βρίσκεται βαθύτερα: διαταραχές σε μοριακές διαδικασίες παρεμβαίνουν στους φυσικούς ρυθμιστικούς μηχανισμούς του σώματος, οι οποίοι με τη σειρά τους μειώνουν την καλή λειτουργία των κυττάρων και των οργάνων.

bemer1

Εκεί είναι που το BEMER καθορίζεται  να λειτουργήσει. Η προληπτική του προσέγγιση διασφαλίζει ότι τα συμπτώματα δεν θα προκύψουν και στην περίπτωση θεραπείας θα αντιμετωπιστούν στη ρίζα τους.

Η πιο σημαντική βάση της αποτελεσματικότητας της εφαρμογής BEMER αποτελεί η σημαντική βελτίωση της μικροκυκλοφορίας.

Ως αποτέλεσμα, αυξάνεται η χρησιμοποίηση του οξυγόνου στα κύτταρα και το σώμα αυξάνει την παραγωγή της δικής του προμήθειας ενέργειας (ATP). Οι λειτουργίες του οργανισμού γίνονται πιο σταθερές και πιο αποτελεσματικές. Οι τοξίνες και τα απορρίμματα απομακρύνονται πιο γρήγορα. Οι φυσικοί ρυθμιστικοί μηχανισμοί του σώματος ενισχύονται και η διαδικασία επούλωσης επιταχύνεται.

Η Μικροκυκλοφορία αναφέρεται στη ροή αίματος μέσα στα δισεκατομμύρια μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία ενός οργανισμού. Είναι το πιο ζωτικό σημείο της ανθρώπινης κυκλοφορίας. Είναι το σημείο όπου γίνεται το σύνολο της ανταλλαγής ουσιών μεταξύ του αίματος και των γύρω ιστών (κύτταρα).

Κλινικές μελέτες το επαληθεύουν αυτό όπως και άλλα θετικά αποτελέσματα του σήματος BEMER στους ανθρώπους και στα ζώα.

Ενεργοποίηση της Αυτορρύθμισης

bemer4

H θεραπεία ΒΕΜER ενισχύει τις αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος και ενεργοποιεί δυνάμεις αυτοΐασης.

Προωθεί την ενυπάρχουσα ικανότητα ανταπόκρισης του ανοσοποιητικού συστήματος, ενεργοποιώντας το με την ενίσχυση των εγγενών μηχανισμών ρύθμισης του σώματος για αυτό και υποστηρίζει την επούλωση των πληγών και των τραυματισμών, καθώς και όλες τις διαδικασίες ανάπλασης στον οργανισμό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα ευρύ φάσμα συμπληρωματικών εφαρμογών και κατά συνέπεια τη σημαντική βελτίωση της θεραπευτικής του επιτυχίας, με πολλές ενδείξεις.
Ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός γιατρών και θεραπευτών κάνουν χρήση πληθώρας εφαρμογών της θεραπείας BEMER, με μεγάλη επιτυχία.

Η εμπειρία στη θεραπευτική εφαρμογή του Συστήματος BEMER  – σε διάφορους τομείς:

 •  Καρδιαγγειακές Διαταραχές
 •  Ασθένειες του Αναπνευστικού Συστήματος
 •  Παθήσεις που επηρεάζουν το Μεταβολισμό και τις Ορμονικές λειτουργίες
 •  Αιματολογικές Ασθένειες
 •  Διαταραχές του Ανοσοποιητικού Συστήματος
 •  Διαταραχές του Μυοσκελετικού Συστήματος
 •  Δερματολογικές Παθήσεις
 •  Επούλωση πληγών – τραυμάτων
 •  Διαταραχές του Γαστρεντερικού Συστήματος
 •  Διαταραχές του Ουρογεννητικού Συστήματος
 •  Διαταραχές του Νευρικού Συστήματος
 •  Διαταραχές Ύπνου
 •  Οφθαλμολογικές Διαταραχές
 • Ψυχιατρικές Παθήσεις

Σημασία της Μικροκυκλοφορίας

Μικροκυκλοφορία ως η βάση της Καλής Υγείαςbemer5bemer6

Σημαντικά βελτιωμένη μικροκυκλοφορία μετά από την εφαρμογή του σήματος BEMER

Όταν αναφερόμαστε στη βελτιστοποίηση της μικροκυκλοφορίας στους ανθρώπους και στα ζώα,δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το σύστημα BEMER διαδραματίζει έναν πρωτοποριακό ρόλο. Οι κλινικές μελέτες αποδεικνύουν  εντυπωσιακά τη μοναδική αποτελεσματικότητα της εφαρμογής BEMER.

Μια αποδοτική ροή αίματος στο καρδιαγγειακό μας σύστημα είναι ουσιαστική για τη στήριξη ή την αποκατάσταση της καλής υγείας. Πρόσφατες μελέτες έχουν καταστήσει σαφές ότι η μικροκυκλοφορία είναι το κλειδί για τη κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα.

Είναι αρμόδια για την παροχή θρεπτικών ουσιών και οξυγόνου και, συνεπώς,  για τη προσαρμογή των κυττάρων με τις συνθήκες που επικρατούν στους γύρω ιστούς. Διαδραματίζει επίσης έναν σημαντικό ρόλο όσον αφορά το ανοσοποιητικό σύστημα και τους εσωτερικούς αμυντικούς μηχανισμούς του σώματος.

Ακόμη και οι σχετικά μικρές διαταραχές στην μικροκυκλοφορία μεμονωμένων οργάνων έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην καθημερινή μας ζωή. Για παράδειγμα, στον εγκέφαλο, εξασθενημένη συγκέντρωση και μνήμη, τάση ζαλάδας ή ακόμα και ήσσονος σημασίας εγκεφαλικά επεισόδια. Στην περίπτωση της καρδιάς, υπάρχει κίνδυνος στηθάγχης ή καρδιακής προσβολής. Αν επηρεαστεί η μικροκυκλοφορία στα πόδια, αυτό μπορεί να εξελιχθεί στη νόσο Buerger (οξεία φλεγμονή και θρόμβωση). Στο αυτί η εξασθενισμένη μικροκυκλοφορία μπορεί να οδηγήσει σε εμβοή. Όσον αφορά τα μάτια, εκφυλισμός του αμφιβληστροειδή (ωχρά κηλίδα) ή ακόμα και τύφλωση, μπορεί να είναι τα αποτελέσματα μιας διαταραχής της μικροκυκλοφορίας σε αυτήν την περιοχή του σώματος.


ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
Αν, από την άλλη, η μικροκυκλοφορία είναι άθικτη και η λειτουργία της ενισχυμένη, δεν αποτρέπονται μόνο οι ασθένειες που περιγράφονται πιο πάνω, αλλά την ίδια στιγμή το έργο του ανοσοποιητικού συστήματος υποβοηθείται μέσω της ενεργοποίησης των λευκών αιμοσφαιρίων. Φθάνουν ευκολότερα και γρηγορότερα στους ιστούς, όπου απαιτείται επειγόντως η αυξημένη δραστηριότητά τους ως μέρος του αμυντικού μηχανισμού του σώματος

bemer3

Από τη γενική συντήρηση της υγείας στο εξατομικευμένο σχέδιο εφαρμογής

Σε αντίθεση με τη θεραπευτική προσέγγιση της ορθόδοξης ιατρικής, η εφαρμογή ηλεκτρομαγνητικών πεδίων BEMER3000 ως συμπληρωματική μορφή θεραπείας συνήθως δεν αφορά τα ιατρικά συμπτώματα, ως το σημείο αναχώρησης. Επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι η εφαρμογή BEMER οδηγεί στη βελτίωση των μοριακών διαδικασιών που λαμβάνουν χώρα στα κύτταρα ενός οργανισμού. Ο οργανισμός βιώνει μια αισθητή βελτίωση στην παροχή οξυγόνου και ενέργειας που με τη σειρά τους θα επιφέρουν μια περιεκτική βελτίωση των λειτουργιών του σώματος.

Αυτή η ολιστική επίδραση αποτελεί τη βάση για τη σταθερή συντήρηση της φυσικής υγείας και ευεξίας παράλληλα με το ευρύ φάσμα εφαρμογών του συστήματος BEMER.

Συντήρηση της Υγείας Ιατρικές θεραπείες Πρωταθλητισμός Κτηνιατρική
Ενίσχυση της
αυτορρύθμισης
Ενεργοποίηση της
αυτορρύθμισης
Βελτιστοποίηση
ικανότητας &απόδοσης
Διέγερση της
αντίστασης

Η επιτυχής χρήση της εφαρμογής BEMER στις ιατρικές και παραϊατρικές θεραπείες.

Βελτιωμένη απόδοση και η ταχύτερη ανάκτηση είναι πειστικά στοιχεία για τους χρήστες

Οι θεραπείες μαγνητικών πεδίων με τη χρήση του BEMER3000 βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και παράλληλα υποστηρίζει τους αυτορρυθμιστικούς μηχανισμούς του σώματος και το ανοσοποιητικό σύστημα.

bemer7Τα αποτελέσματα αυτά έπαιρναν την ολιστική έννοια και οι ίδιοι δεν έχουν αποδειχθεί μόνο στον τομέα της συμπληρωματικής ιατρικής, αλλά και στην ιατρική πρακτική, για την αντιμετώπιση περιπτώσεων επιλογές θεραπείας, όπου φαίνεται να εξαντλείται.

 Dr. med.  Gruner από Schönwald, Γερμανία:  «Η απόδειξη της βελτίωσης της μικροκυκλοφορίας, μέσω της χρήσης του Συστήματος BEMER3000 έχει μεγάλη σημασία στην καθημερινή μου εργασία ως ιατρός. Ο λόγος είναι ότι πολλές χρόνιες ασθένειες προκύπτουν και εξελίσσονται κατά βάση από την μειωμένη μικροκυκλοφορία, μέσα από τη θεραπεία BEMER έχω ανακαλύψει ένα απαραίτητο εργαλείο για την αντιμετώπιση μιας ποικιλίας  χρόνιων ασθενειών με ευκολία και, φυσικά, για την πρόληψη και την ενίσχυση περαιτέρω θεραπειών.»

Η εμπειρία στη θεραπευτική εφαρμογή του Συστήματος BEMER  – σε διάφορους τομείς:

 • Καρδιαγγειακές διαταραχές
 • Ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος
 • Παθήσεις που επηρεάζουν το μεταβολισμό και τις ορμονικές λειτουργίες
 • Αιματολογικές ασθένειες
 • Διαταραχές του μυοσκελετικού
 • Δερματίτιδες
 • Επούλωση πληγών – τραυμάτων
 • Διαταραχές του νευρικού συστήματος
 • Ψυχιατρικές παθήσεις

BEMER3000 plus

Νέα πρότυπα στην εφαρμογής των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων

bemer2

 Το σήμα του BEMER έχει εφαρμοστεί θεραπευτικά για πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Η BEMER ώθηση, μοναδική σε σχέση με το ειδικό ευρυζωνικό φάσμα συχνοτήτων της, χρησιμοποιείται μόνο στο σύστημα BEMER3000.

Ο  Dr. R. Klopp,  Ανώτερος Σύμβουλος και επικεφαλής του Ινστιτούτου Μικροκυκλοφορίας (Institute for Microcirculation) στο Βερολίνο, έχει επιτύχει να βελτιστοποιήσει το σήμα BEMER ακόμα περισσότερο. Εκτός από τις προηγουμένως γνωστές φυσιολογικές επιδράσεις, το BEMER plus ενεργοποιεί την αγγειοκίνηση (vasomotion) των αιμοφόρων αγγείων σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ό, τι το παραδοσιακό σήμα BEMER. Η αγγειοκίνηση αναφέρεται στις ρυθμικές ταλαντώσεις της αγγειακής διαμέτρου των αρτηριδίων και των μικρών αρτηριών η οποία διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη διανομή του αίματος στους ιστούς.

Οφέλη του BEMER3000 plus

1. Σημαντικά αυξημένη ενεργοποίηση της αγγειοκίνησης (vasomotion).

2. Όσον αφορά την ένταση και τη διάρκεια πολλαπλή αύξηση των λειτουργικά σημαντικών χαρακτηριστικών της μικροκυκλοφορίας:

Βελτίωση στην αυθόρμητη αρτηριακή αγγειοκίνηση κατά 19 τοις εκατό

Αύξηση στη φλεβική χρησιμοποίηση οξυγόνο κατά 15 τοις εκατό

Αύξηση στο ποσοστό φλεβικής ροής κατά 21 τοις εκατό

Αύξηση στην αιμάτωση κομβικών σημείων με ερυθρά αιμοσφαίρια κατά 24 τοις εκατό

 3. Μεγαλύτερο όφελος, για τον χρήστη, από την άποψη της φυσικής κατάστασης, καθώς και στα προληπτικά και θεραπευτικά αποτελέσματα.

Αποτελέσματα από τις έρευνες BEMER

Ορθή διαχείριση της ποιότητας της εφαρμογής του BEMER3000

Good quality management of BEMER 3000 application – referring to a multi – centric study. Vortrag 2nd Int. World Congress Bio-Electro-Magnetic-Energy-Regulation, Bad Windsheim 2001bamer10

Διπλά τυφλή, τυχαία, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη για την θεραπευτική επίδραση της διέγερσης των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων BEMER3000 σε ασθενείς με οσφυαλγία

Proc. XXIX FIMS World Congress of Sports…

Ενέργεια & Υγεία: Θεραπεία Bio-Ηλεκτρομαγνητικής Ενέργειας Bemer3000 από τον Prof. Dr. Wolf A. Kafka Karl F. Haug Verlag in MVS Medizinverlage Stuttgart GmbH & Co. KG, DE-70445 Stuttgart

Οι Βιολογικές επιπτώσεις των ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων: Πηγές και μηχανισμός (Vol 1), Θετικές και αρνητικές επιπτώσεις (Vol 2): Academic Press 1994 ISBN 012160262

Φυσικο-ιατρική: Φωτοθεραπεία και Ηλεκτροθεραπεία (Vol 4),

Physikalische Medizin: Licht und Elektrotherapie (Band 4) (Physical medicine; Light therapy and electrotherapy (Vol 4), Hippokrates Verlag (publishing company) ISBN 3-7773-0826-9, 1998, out of print.

Θεραπεία με παλλόμενα μαγνητικά πεδία σε ασθενείς με κυτταροστατική πολυνευροπάθεια

Deutsche Zeitschrift für Onkologie (Ογκολογία) 36 (2004) 154-156

Ταχεία μέτρηση φασματικής ανάκλασης του ανθρώπινου δέρματος, υπό την επίδραση του BEMER3000

Emphyspace 2 (2001) 43-45

Θεραπεία διαφόρων ορθοπεδικών ασθενειών με BEMER3000

Emphyspace 2 (2001) 37-38

Παρατηρήσεις σε σχέση με την επίδραση των παλμικών μαγνητικών πεδίων στα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα εργαστηριακών ποντικιών

Fizjoterapia 13/1 (2005) 48-54

ΉλεκτοΜαγνητικαΠεδία BEMER, Stress ΠρωτεΐνεςκαιΤερατογένεση Electro-Magnetic (BEMER) Fields, Stress Proteins and Teratogenesis

Emphyspace 2 (2001) 33-36

Προετοιμασία με επαναλαμβανόμενη έκθεση σε σήματα BEMER3000 ανακουφίζουν τη εμβρυοτοξική επίδραση της κυκλοφωσφαμίδης Bioelectromagnetics, (i press)

Προετοιμασία με επαναλαμβανόμενη έκθεση σε σήματα BEMER3000 ανακουφίζουν τη εμβρυοτοξική επίδραση της κυκλοφωσφαμίδης Accepted (preliminary) version submitted to Bioelecotromagnetics.

Εξαιρετικά αργά ευρυζωνικά και παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία (WFR-ELF-PEMS) χαμηλότερη ενέργεια για θεραπευτική χρήση Emphyspace 1999;1:1-20

Εξαιρετικά χαμηλά με πλατύ εύρος συχνότητας παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία για θεραπευτική χρήση

Extremely low, wide frequency range pulsed electromagnetic fields for therapeutical use Emphyspace 2;1-20

Βελτιωμένη επούλωση τραυμάτων με ηλεκτρομαγνητικά πεδία BEMER3000 σε συνδυασμό με φωτοθεραπεία LED από συγκριτικές μελέτες με τυποποιημένες πληγές σε γάτες μετά από αφαίρεση ωοθήκης

Χρήση παλμικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων εξαιρετικά χαμηλής έντασης στον τομέα της ορθοπεδικής

Orthopädische Praxis 41/1 (2005) 23-25

Οι επιπτώσεις των εξαιρετικά χαμηλών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων  BEMER3000 σχετικά με το μεταβολισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και με τη σχέση αιμοσφαιρίνης-οξυγόνου

Fizjoterapia 11/ 3 (2003) 24-31

Αλλαγές στον οξειδωτικό μεταβολισμό Σπλήνα (Murine) μετά από ακτινοβόλησης με Laser και Superluminous Diode (660-950nm): Επιπτώσεις στη Κυτταρική Σύνθεση και στις παραμέτρους ακτινοβολίας, Lasers Surg Med 13, 453-462

Βελτιωμένη μικροκυκλοφορία σε διαβητικούς πολυνευροπάθειας

Verbesserte Mikrozirkulation bei der diabetischen Polyneuropathie

Der freie Arzt 46/9 (2005) 50-52

Βελτίωσητηςμικροκυκλοφορίαςστουςιστούς Funktion der Mikrozirkulation im Targetgewebe verbessert

Naturheilkunde 6 (2005) 76-77

Μικροκυκλοφορίατουήπατος

Mikrozirkulation auch im Zentralorgan Leber wirksam

Naturheilkunde 7/8 (2005) 60-62

Συντόμευση του χρόνου αναγέννησης των αθλητών μέσω της αλλαγής της καμπύλης κατάργησης της CK με τη χρήση της θεραπείας BEMER3000, σύμφωνα με τον Prof. Dr. Wolf A. Kafka

Diplomarbeit DTLG1 Elite 02/03, Trainerbildung Swiss…

Μελέτη για την επίδραση των παλμικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων BEMER3000 στον ανθρώπινο οργανισμό σχετικά με την επιρροή του στην κυκλοφορίας.

Emphyspace 2 (2001) 29-31

Τα παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία χαμηλής ενέργειας BEMER3000, όπως απέδειξε μια τυχαιοποιημένη, ελεγχόμενη, τυφλή, με εικονικό φάρμακο μελέτη: μειώνουν το οδοντιατρικό άγχος

Proc. 10th Int Congress on Modern Pain Control, 5-8 June 2003 Edinburg

Μείωση της γονιμότητας των βοοειδών μετά από την εφαρμογή του BEMER3000.

Proc. Der Wiederkäuer im Alpenraum,…

Μεταβολισμός Ερυθρών Αιμοσφαιρίων και η σχέση Αιμοσφαιρίνης-οξυγόνου: Επιδράσεις των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων BEMER3000 σε υγιείς ενήλικες.

Emphyspace 2 (2001) 15-19

Επίδραση εξαιρετικά αδύναμων παλμικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων στην αντιοξειδωτική κατάσταση των ανθρώπινων ερυθροκυττάρων

Submitted to Scandinavian Journal of Rehabilitation Medicine (2002)

Η επίδραση της θεραπείας με εξαιρετικά αδύναμα παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία στα συμπτώματα της καθυστερημένης έναρξης του μυϊκού κάματου ( διπλή τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο κλινική μελέτη)

Medicina Sportiva 6 (2002) E19-E25

Βραβευμένο με Χρυσό & Αργυρό το BEMER

Διεθνείς εμπειρογνώμονες έχουν επανειλημμένα αναγνωρίσει την υπεροχή των συστημάτων BEMER

Δεν είμαστε οι μόνοι που αναγνωρίζουμε την μοναδική αποτελεσματικότητα του σήματος BEMER και την εξαιρετική ποιότητα των συσκευών BEMER. Μια επιτροπή ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων αναγνώρισε τον πρωτοποριακό ρόλο των συστημάτων BEMER στη σύγχρονη ιατρική τεχνολογία με την παροχή πολλών βραβείων κύρους σε διεθνή εκδηλώσεις:

Το 2001 στην Νυρεμβέργη η INNOMED International AG κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο για την εξαιρετική ανάπτυξη της συσκευής BEMER3000 SLT .  At IENA 2001, the “International Trade Fair Ideas-Inventions-New Products” in Nuremberg, INNOMED International AG was awarded the Gold Medal with certificate for outstanding development in relation to theBEMER3000 SLT device.bamer11

Το 1999 στην Γενεύη η συσκευή BEMER3000 κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο.

 At the 1999 International Trade Fair of Inventions “27th Salon International des Inventions”, Geneva, awarded the Gold Medal in the specialist field ”Medicine” for the “BIO-ELECTRIC MAGNETIC ENERGY REGULATION THERAPY” of the BEMER3000 device.bamer12

Το 1998 στην Νυρεμβέργη η INNOMED International AG κέρδισε το Αργυρό μετάλλιο για την καινοτομία και εξαιρετική μηχανική σε σχέση με την συσκευή BEMER3000. 

At IENA 1998 the “International Trade Fair Ideas- Inventions-New Products” Nuremberg, INNOMED International AG was awarded the Silver Medal for innovative and outstanding engineering with regard to the BEMER3000 device.bamer13

Η συσκευή ΒΕΜΕR3000 είναι εγκεκριμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις χώρες της EFTA. EC Guidelines 93/42/ EGK. CE 1275. DIN EN ISO 13485:2003

Besides international awards, also the Quality Management System according to the European Standard DIN EN ISO 13485:2003 has been distinguished with a special quality seal for the excellence of BEMER production.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: