Επικοινωνια

Κωνσταντίνος Λαζαράτος

Τηλ.: 210-89.92.588

Mobile:  69.77.77.0248


ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Κωνσταντίνος Λαζαράτος  από εφηβική ηλικία διακρίθηκε ως αθλητής στον κλασικό αθλητισμό στον στίβο και στην Ανατολική φιλοσοφία Πολεμικών τεχνών στην Κορεάτικη αυτοάμυνα Tae-Kwon-Do.

Σπούδασε και αποφοίτησε ως Φυσιοθεραπευτής στην Αθήνα.

Το ερευνητικό του ενδιαφέρον όμως και η φυσική του κλίση για τις χειροπρακτικές και φυσικές μεθόδους υποστήριξης τον οδήγησε στο απαιτούμενο τριετές χρόνο εκπαίδευσης για τις μεθόδους  Σιάτσου, και Ρεφλεξολογίας.

Συνεργάστηκε με την εταιρεία Orefarm σε είδη αρθρωπλαστικής χειρουργικής, κάνοντας workshops στις χειρουργικές επεμβάσεις γόνατος και ισχίου. Συμμετείχε στους εκπαιδευτικούς και μετεκπαιδευτικούς κύκλους της Οστεοπαθητικής, Ορθομοριακής Διατροφολογίας, Ομοτοξικολογίας (Βιολογική θεραπεία) και Βιο-ενεργειακής θεραπείας.

Επίσης αποτέλεσε  ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ίδιο στον τομέα της διαγνωστικής, η εκπαίδευσή του  στην μέθοδο της Εφαρμοσμένης Νευρο-κινησιολογίας κατά Drs. Klinghardt -Williams και John Thie.

Ο ζήλος του όμως, για μεθόδους της  Αφαρμάκου και μη παρεμβατικής θεραπευτικής το 1999, τον οδήγησε  με αμείωτο ενδιαφέρον στην ακόμα αναπτυσσόμενη και υπό έρευνα επιστήμη της ΙΡΙΔΟΛΟΓΙΑΣ  αποκτώντας  πιστοποίηση του “Πανεπιστημίου της ΜΟΣΧΑΣ  της Φιλίας των Λαών ” κ΄ του Κέντρου Οφθαλμικής Φυσικής Ιατρικής DORIMO Ιταλίας  .

Έχει δε προσκληθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές των ΕΤ1, MEGA, THΛΕΦΩΣ, για παρουσίαση της Ιριδολογίας, σε δημοσιογραφικές συνεντεύξεις τοπικών εφημερίδων και περιοδικού τύπου, όπως και διαλέξεις για ενημέρωση με θέματα:

Η προσφορά της ΙριδολογίαςΠρόληψη αντί για θεραπείαΤοξικότητα περιβάλλοντοςΥγεία και Αντιγήρανση.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Ιριδολόγων.

Και μέλος της Cooperazione Sanitaria Complementare Intereuropea (C.S.C.I)


Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: