Γλουταθειόνη

gloytΠαρουσίαση του ενισχυτικού γλουταθειόνης

 • Βελτιώνει τη συνολική υγεία
 • Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
 • Βοηθά στην αποδέσμευση των συσσωρευμένων τοξινών
 • Συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων*

*Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τα Y-Age Aeon και Y-Age Carnosine σε τακτική βάση.

Το επίθεμα Glutathione της εταιρείας μας είναι μια φυσική και ασφαλής μέθοδος αύξησης των επιπέδων γλουταθειόνης, του βασικού αντιοξειδωτικού του σώματός μας.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ σχετικά με τη γλουταθειόνη και τα πλεονεκτήματά της στο πρόγραμμα αντιγήρανσης: 

 • Η γλουταθειόνη είναι μια ουσία που υπάρχει στον ανθρώπινο οργανισμό από τη φύση
 • Καθώς μεγαλώνουμε, τα επίπεδα γλουταθειόνης στον οργανισμό μας αρχίζουν να φθίνουν, δημιουργώντας την ανάγκη συμπλήρωσης
 • Η γλουταθειόνη είναι το βασικό αντιοξειδωτικό και παίζει σημαντικό ρόλο για την υγεία συνολικά
 • Καθώς μεγαλώνουμε, ο οργανισμός μας ενδέχεται να συγκεντρώνει τοξίνες. Η γλουταθειόνη προστατεύει τον οργανισμό από πολλές τοξίνες με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά
 • Καθώς μεγαλώνουμε, εκτιθέμεθα σε πολλά βαριά μέταλλα, τα οποία βρίσκονται στις τροφές που καταναλώνουμε και στον αέρα που αναπνέουμε. Η γλουταθειόνη είναι γνωστό ότι βοηθά στην αποβολή των βαρέων μετάλλων, όπως ο υδράργυρος, από τον οργανισμό.
 • Όταν ασκούμαστε, ο οργανισμός μας καταναλώνει τα αποθέματα αντιοξειδωτικών που διαθέτει. Η γλουταθειόνη είναι γνωστό ότι βελτιώνει τις αθλητικές επιδόσεις και μας βοηθά να έχουμε περισσότερη αντοχή
 • Καθώς μεγαλώνουμε, το ανοσοποιητικό μας σύστημα αποδυναμώνεται. Η γλουταθειόνη μπορεί να διατηρήσει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος στο ζενίθ

Κυκλοφορούν και άλλα συμπληρώματα γλουταθειόνης στην αγορά, όμως κλινικές μελέτες καταδεικνύουν ότι τα κοινά δισκία, οι κοινές σκόνες και τα κοινά ροφήματα γλουταθειόνης αυξάνουν τα επίπεδα της γλουταθειόνης στο αίμα μόνον κατά 10% εντός 30 ημερών.

gloyt2Το 2006, η LifeWave πραγματοποίησε μια ερευνητική μελέτη με στόχο να εξετάσει ανεξάρτητα τα αποτελέσματα του επιθέματος Y-Age Glutathione στα επίπεδα της γλουταθειόνης στο αίμα σε διάστημα πέντε ημερών. Μετά από 24ωρη χρήση του επιθέματος, τα μέσα επίπεδα της γλουταθειόνης στο αίμα αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 300 τοις εκατό άνω της αρχικής τιμής. Επιπλέον, στο τέλος της πενθήμερης περιόδου μελέτης, εξακολουθούσε να βρίσκεται στα ίδια αυξημένα επίπεδα.

Πολυάριθμες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι το επίθεμα Y-Age Glutathione της LifeWave αυξάνει τα επίπεδα της γλουταθειόνης στο αίμα με ασφαλή και φυσικό τρόπο!

Τα επίπεδα γλουταθειόνης στο αίμα έχει προσδιοριστεί ότι αποτελούν μία από τις σημαντικότερες ενδείξεις για τη συνολική μας υγεία. Ως το βασικό αντιοξειδωτικό του οργανισμού μας, η γλουταθειόνη διαθέτει ένα φάσμα ποικίλων μεταβολικών λειτουργιών, οι οποίες περιλαμβάνουν τη «συλλογή» ελεύθερων ριζών, την «αναπλήρωση» των αποθεμάτων των αντιοξειδωτικών ώστε να επανέλθουν σε ενεργή κατάσταση (βιταμίνη C, βιταμίνη E, βιταμίνη A κ.λπ.), τη συντήρηση του ανοσοποιητικού συστήματος, την ενίσχυση των πρωτεϊνικών δομών και την απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων, όπως ο υδράργυρος, μέσω του ήπατος.

Οι υφιστάμενες μέθοδοι αύξησης των επιπέδων γλουταθειόνης δεν είναι πολύ αποτελεσματικές. Τα συμπληρώματα γλουταθειόνης που λαμβάνονται από το στόμα καταστρέφονται από τα οξέα του στομάχου. Η γλουταθειόνη είναι ένα τριπεπτίδιο που αποτελείται από τρία αμινοξέα, αλλά η προσθήκη αυτών των αμινοξέων στη διατροφή δεν εγγυάται την αύξηση των επιπέδων γλουταθειόνης. Οι ενέσεις γλουταθειόνης αποδίδουν αυξημένα επίπεδα γλουταθειόνης στο αίμα, ωστόσο αυτή η μέθοδος δεν προτείνεται για καθημερινή χρήση, είναι ακριβή και απρόσφορη.

Το επίθεμα Y-Age Glutathione της LifeWave είναι ένας νέος τρόπος αύξησης των επιπέδων γλουταθειόνης στον οργανισμό. Η τεχνολογία των επιθεμάτων κάνει την αύξηση των επιπέδων γλουταθειόνης εύκολη, αποτελεσματική και ασφαλή.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: