Y-Age Aeon®

yage Παρουσίαση του Y-Age Aeon®

Το επίθεμα Y-Age Aeon είναι ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο προϊόν, το οποίο διατίθεται για πρώτη φορά. Στις κλινικές μελέτες που πραγματοποίησε η LifeWave, εξακριβώθηκε ότι το Aeon προσφέρει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Κλινικά ελεγμένο ώστε να μειώνει την ένταση στον οργανισμό
  • Κλινικά ελεγμένο ώστε να μειώνει τις φλεγμονές
  • Βολικό και εύκολο στη χρήση
  • Καμία χημική ουσία δεν εισέρχεται στο σώμα

Η έρευνά μας αποδεικνύει έχει αποτελέσματα. Κλινική μελέτη κατέδειξε την εξισορρόπηση της λειτουργίας του αυτόνομου νευρικού συστήματος εντός των πρώτων 10 λεπτών μετά την εφαρμογή. Αυτό είναι αποτέλεσμα μιας ήρεμης κατάστασης χωρίς άγχος.yage2
Σε άλλη μελέτη, η απεικόνιση με χρήση υπέρυθρων κατέδειξε μείωση των φλεγμονών ως ανταπόκριση στο Aeon. Άλλες κλινικές μελέτες έδειξαν ότι το Aeon μειώνει τις C-αντιδρώσες πρωτεΐνες (οι οποίες αυξάνονται ως αντίδραση στις φλεγμονές). Αυτό το στοιχείο είναι σημαντικό, γιατί οι φλεγμονές αποτελούν συχνά σύμπτωμα άγχους και μπορούν να προκαλέσουν βλάβες σε υγιείς ιστούς, ακόμα και στο DNA.

Μια νέα εποχή για την αντιγήρανση

Παρόλο που δεν το αντιλαμβανόμαστε, το άγχος της καθημερινότητας έχει τεράστιες συνέπειες στον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουμε. Πιθανώς να γνωρίζετε και εσείς άτομα στο περιβάλλον σας, τα οποία έχουν τόσο άγχος που μοιάζουν να γερνούν πολύ γρήγορα. Και η απόδειξη της σύνδεσης άγχους και γήρανσης δεν είναι μόνον θεωρητική.

Για περισσότερα από πενήντα χρόνια, οι φυσιολόγοι γνωρίζουν ότι η δημιουργία άγχους σε ένα ζώο θα προκαλέσει την πρόωρη γήρανσή του. Το άγχος προκαλεί τη δημιουργία επιβλαβών ελεύθερων ριζών και άλλων βιοχημικών ουσιών, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στους ιστούς και το DNA μας. Πρόσφατες έρευνες αποδεικνύουν ότι το χρόνιο άγχος μειώνει τα επίπεδα DHEA (δεϋδροεπιανδροστερόνη), μιας ισχυρής ορμόνης, η οποία συνδέεται άμεσα με τη διάρκεια ζωής, και αυξάνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης του άγχους, η οποία έχει σχετιστεί με την επιτάχυνση της γήρανσης.

yage3

Όμως, τώρα διαθέτουμε ένα νέο ισχυρό όπλο στη μάxη μας εναντίον του άγχους και της γήρανσης – το επίθεμα Y-Age Aeon. Αυτό το νέο επαναστατικό προϊόν είναι σχεδιασμένο ώστε να βοηθά τον οργανισμό να αντιδρά στο άγχος. Έχει δειχθεί ότι τα μειωμένα επίπεδα άγχους βοηθούν στην καταπολέμηση της φθοράς που προκαλεί η γήρανση. Το επίθεμα Aeon εφαρμόζεται σε σημεία βελονισμού, τα οποία είναι γνωστό ότι διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα, έτσι ώστε να έχετε τα μέγιστα οφέλη από το προϊόν.

Ισορροπία χάρη στο Y-Age Aeon®ρων ριζών και άλλων βιοχημικών ουσιών, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στους ιστούς και το DNA μας. Πρόσφατες έρευνες αποδεικνύουν ότι το χρόνιο άγχος μειώνει τα επίπεδα DHEA (δεϋδροεπιανδροστερόνη), μιας ισχυρής ορμόνης, η οποία συνδέεται άμεσα με τη διάρκεια ζωής, και αυξάνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης του άγχους, η οποία έχει σχετιστεί με την επιτάχυνση της γήρανσης.

Το αυτόνομο νευρικό σας σύστημα είναι πιθανώς η σημαντικότερη ένδειξη του τρόπου με τον οποίο ο οργανισμός σας διαχειρίζεται το άγχος. Αυτό το ρυθμιστικό σύστημα ελέγχει τις περισσότερες ακούσιες ενέργειες του οργανισμού σας, όπως είναι η πέψη, ο μεταβολισμός και η καρδιακή συχνότητα. Η έρευνά μας κατέδειξε ότι το Y-Age Aeon συμβάλλει στην υποστήριξη της ισορροπίας του αυτόνομου νευρικού συστήματος, μειώνον

τας τελικά την αντίδραση του οργανισμού στο άγχος.

«Υποθέσαμε ότι το επίθεμα Aeon θα εξισορροπούσε το αυτόνομο νευρικό σύστημα. Όπως φαίνεται και παραπάνω, αυτό ήταν και το αποτέλεσμα που προέκυψε».

– Thomas Budzynski, PhD

yage4

«Η απεικόνιση μέσω υπέρυθρων προσφέρει μια οπτική αναπαράσταση του επιθέματος Aeon τη στιγμή δράσης του. Μετά από 10 λεπτά, μπορείτε να διαπιστώσετε σαφή μείωση της τοπικής θερμοκρασίας, η οποία υποδεικνύει περιορισμό της φλεγμονής».

– Dean Clark, DC

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: