Παρουσίαση του IceWave

icewave  Φανταστείτε τη γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο χωρίς φάρμακα…Και τώρα φανταστείτε ότι το καταφέρνετε χάρη στο LifeWave.

  • Ασφαλής και φυσική ανακούφιση από τον πόνο
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλο το σώμα και για τον τοπικό πόνο
  • Βολικό και εύκολο στη χρήση
  • Γρήγορα αποτελέσματα

Το αποκλειστικό σύστημα μη διαδερμικών επιθεμάτων της εταιρείας μας χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία για να διεγείρει απαλά τα σημεία βελονισμού, –βελτιώνοντας πραγματικά την ενεργειακή ροή στο σώμα για τη μείωση του πόνου και της δυσφορίας– μέσα στα πρώτα λεπτά χρήσης του!.

Νέα τεχνολογία ανακούφισης από τον πόνο

icewave2

Όλοι μας έχουμε συνηθίσει στη σκέψη ότι πρέπει να βάζουμε κάτι στον οργανισμό μας (όπως βιταμίνες) προκειμένου να βελτιώσουμε την υγεία μας. Παρότι η σωστή διατροφή, το νερό και η άσκηση αποτελούν αναπόσπαστο μέρος ενός υγιεινού τρόπου ζωής, τα σώματά μας χρειάζονται επίσης συνεχή ροή ενέργειας. Για παράδειγμα, ο εγκέφαλος και το νευρικό μας σύστημα μεταδίδουν ηλεκτρικά σήματα στους μύες μας, προκειμένου να τους κάνουν να χρησιμοποιήσουν αποθηκευμένη χημική ενέργεια για να συσπαστούν.

Εδώ και χιλιάδες χρόνια είναι γνωστό ότι συγκεκριμένες συχνότητες φωτός μπορούν να προκαλέσουν συγκεκριμένες αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα. Όταν βγαίνουμε στον ήλιο, μια συχνότητα φωτός προκαλεί τη δημιουργία βιταμίνης D από τον οργανισμό μας. Μια άλλη συχνότητα φωτός (η υπεριώδης – UV) προκαλεί τη δημιουργία μελανίνης στο σώμα μας, της χημικής ουσίας που μας χαρίζει το μαύρισμα.

Τα επιθέματα Energy Enhancer χρησιμοποιούν αυτή τη γνώση για να διεγείρουν σημεία βελονισμού στο σώμα μας, προκειμένου να βελτιωθεί η ενεργειακή ροή και να έχουμε αυξημένη ενέργεια χωρίς τη χρήση φαρμάκων μέσα σε λίγα λεπτά από την τοποθέτησή τους.

Το IceWave έχει αποτελέσματα

Ρίξτε μια ματιά στις πραγματικές φωτογραφίες πριν και μετά τη χρήση των επιθεμάτων και παρατηρήστε την εμφανή μείωση των «θερμών σημείων». Αυτό το τοπικό θερμικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι η υπερβάλλουσα θερμότητα μειώνεται στην τραυματισμένη περιοχή, και αυτό που ακολουθεί είναι η μείωση του πόνου, η μείωση της ευαισθησίας και η αποκατάσταση του εύρους κινήσεων στο συγκεκριμένο τραυματισμένο σημείο.

icewave3

Οι επάνω δύο φωτογραφίες με υπέρυθρες ακτίνες δείχνουν περιοχές φλεγμονής στο λαιμό, τους ώμους και το κάτω τμήμα της πλάτης. Εντός 5 λεπτών από την εφαρμογή των επιθεμάτων της LifeWave για την ανακούφιση από τον πόνο, μπορεί να παρατηρηθεί σημαντική μείωση της θερμοκρασίας και της φλεγμονής. Αυτές οι φωτογραφίες ελήφθησαν στο πλαίσιο μιας ερευνητικής μελέτης. Τα συνολικά αποτελέσματα ήταν ότι 34 από τους 36 ασθενείς ανταποκρίθηκαν με τον τρόπο που προαναφέρθηκε στα επιθέματα IceWave.

Οι κλινικές μελέτες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του IceWave

Η χρήση ιατρικών υπέρυθρων απεικονίσεων δείχνει καθαρά το μοναδικό θερμορυθμιστικό αποτέλεσμα των επιθεμάτων IceWave. Απλώς εφαρμόστε το Λευκό επίθεμα IceWave στο κέντρο του στήθους και το Σκουρόχρωμο επίθεμα IceWave στο σημείο του πόνου. Μπορείτε να τα φοράτε έως και 12 ώρες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: