ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ

ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ

– Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλο το σώμα και για τον τοπικό πόνο
– Βολικό και εύκολο στη χρήση
– Γρήγορα αποτελέσματα

Το αποκλειστικό σύστημα μη διαδερμικών επιθεμάτων της εταιρείας μας χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία για να διεγείρει απαλά τα σημεία βελονισμού, –βελτιώνοντας πραγματικά την ενεργειακή ροή στο σώμα για τη μείωση του πόνου και της δυσφορίας– μέσα στα πρώτα λεπτά χρήσης του!.
Νέα τεχνολογία ανακούφισης από τον πόνο

Εδώ και χιλιάδες χρόνια είναι γνωστό ότι συγκεκριμένες συχνότητες φωτός μπορούν να προκαλέσουν συγκεκριμένες αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα.
Ρίξτε μια ματιά στις πραγματικές φωτογραφίες πριν και μετά τη χρήση των επιθεμάτων και παρατηρήστε την εμφανή μείωση των «θερμών σημείων». Αυτό το τοπικό θερμικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι η υπερβάλλουσα θερμότητα μειώνεται στην τραυματισμένη περιοχή, και αυτό που ακολουθεί είναι η μείωση του πόνου, η μείωση της ευαισθησίας και η αποκατάσταση του εύρους κινήσεων στο συγκεκριμένο τραυματισμένο σημείο.

Οι επάνω δύο φωτογραφίες με υπέρυθρες ακτίνες δείχνουν περιοχές φλεγμονής στο λαιμό, τους ώμους και το κάτω τμήμα της πλάτης. Εντός 5 λεπτών από την εφαρμογή των επιθεμάτων της LifeWave για την ανακούφιση από τον πόνο, μπορεί να παρατηρηθεί σημαντική μείωση της θερμοκρασίας και της φλεγμονής. Αυτές οι φωτογραφίες ελήφθησαν στο πλαίσιο μιας ερευνητικής μελέτης. Τα συνολικά αποτελέσματα ήταν ότι 34 από τους 36 ασθενείς ανταποκρίθηκαν με τον τρόπο που προαναφέρθηκε στα επιθέματα IceWave.
Οι κλινικές μελέτες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του IceWave

Η χρήση ιατρικών υπέρυθρων απεικονίσεων δείχνει καθαρά το μοναδικό θερμορυθμιστικό αποτέλεσμα των επιθεμάτων IceWave. Μπορείτε να τα φοράτε έως και 12 ώρες.

Φωτογραφία του χρήστη Bionomia.
Φωτογραφία του χρήστη Bionomia.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: