Θεραπευτικές Μέθοδοι

Advertisements

Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΑΕΡΟΦΑΓΙΑ Πώς συμβαίνει να τρώμε αέρα.

Ο όρος αεροφαγία, σημαίνει την ενέργεια της κατάποσης αέρος. Ωρισμένοι άνθρωποι, καταπίνουν αέρα μαζί με την τροφή τους και κυρίως όταν πίνουν υγρά. Αλλά υπάρχουν και άτομα που καταπίνουν αέρα εκτός των γευμάτων, εξ αιτίας ενός αληθινού νευρικού τίκ που εύκολα κανείς μπορεί να το μιμηθεί. Πολύ πιο συχνές, είναι οι περιπτώσεις δυσπεψίας ωρισμένης μορφής που προκαλούν αεροφαγία. Αλλά δεν πρέπει να κάνουμε σύγχυση της α ε ρ ο φ α γ ί α ς με την α ε ρ ο γ α σ τ ρ ί α που εκδηλώνεται με πολύ μεγάλη διάταση του γαστρικού αεροθαλάμου, η οποία γίνεται αντιληπτή με την ακτινογραφία και η οποία συχνά, δεν προκαλεί κανένα παθολογικό φαινόμενο.

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ

ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ

– Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλο το σώμα και για τον τοπικό πόνο
– Βολικό και εύκολο στη χρήση
– Γρήγορα αποτελέσματα

Το αποκλειστικό σύστημα μη διαδερμικών επιθεμάτων της εταιρείας μας χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία για να διεγείρει απαλά τα σημεία βελονισμού, –βελτιώνοντας πραγματικά την ενεργειακή ροή στο σώμα για τη μείωση του πόνου και της δυσφορίας– μέσα στα πρώτα λεπτά χρήσης του!.
Νέα τεχνολογία ανακούφισης από τον πόνο

Εδώ και χιλιάδες χρόνια είναι γνωστό ότι συγκεκριμένες συχνότητες φωτός μπορούν να προκαλέσουν συγκεκριμένες αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα.
Ρίξτε μια ματιά στις πραγματικές φωτογραφίες πριν και μετά τη χρήση των επιθεμάτων και παρατηρήστε την εμφανή μείωση των «θερμών σημείων». Αυτό το τοπικό θερμικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι η υπερβάλλουσα θερμότητα μειώνεται στην τραυματισμένη περιοχή, και αυτό που ακολουθεί είναι η μείωση του πόνου, η μείωση της ευαισθησίας και η αποκατάσταση του εύρους κινήσεων στο συγκεκριμένο τραυματισμένο σημείο.

Οι επάνω δύο φωτογραφίες με υπέρυθρες ακτίνες δείχνουν περιοχές φλεγμονής στο λαιμό, τους ώμους και το κάτω τμήμα της πλάτης. Εντός 5 λεπτών από την εφαρμογή των επιθεμάτων της LifeWave για την ανακούφιση από τον πόνο, μπορεί να παρατηρηθεί σημαντική μείωση της θερμοκρασίας και της φλεγμονής. Αυτές οι φωτογραφίες ελήφθησαν στο πλαίσιο μιας ερευνητικής μελέτης. Τα συνολικά αποτελέσματα ήταν ότι 34 από τους 36 ασθενείς ανταποκρίθηκαν με τον τρόπο που προαναφέρθηκε στα επιθέματα IceWave.
Οι κλινικές μελέτες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του IceWave

Η χρήση ιατρικών υπέρυθρων απεικονίσεων δείχνει καθαρά το μοναδικό θερμορυθμιστικό αποτέλεσμα των επιθεμάτων IceWave. Μπορείτε να τα φοράτε έως και 12 ώρες.

Φωτογραφία του χρήστη Bionomia.
Φωτογραφία του χρήστη Bionomia.

ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Εάν έχετε ένα αγαπημένο πρόσωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας [1], θα αγαπήσετε αυτή την δημοσίευση.

Διαθέτει την εμπνευσμένη ιστορία της Δρ Τέρι Wahls [2],η οποία αντέστρεψε την σκλήρυνση κατά πλάκας μετά από επτά χρόνια επιδείνωσης απλώς αλλάζοντας τη διατροφή της.

Αυτό το έκανε μέσα σε 8 μήνες και μετά πήγε για  μια περιοδεία 18 μιλίων με το ποδήλατο.
Κανένα φάρμακο δεν είναι ποτέ σε θέση να διεκδικήσει τα ίδια αποτελέσματα.
Ερχόμενοι στην ιστορία της, στα τέλη του περασμένου έτους ήταν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρε ποτέ.  Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

Ορθομοριακή Διατροφολογία – Σύγχρονες Διατροφικές Συνήθειες

Σύγχρονες Διατροφικές Συνήθειες

 Ο Σύγχρονος άνθρωπος υποφέρει από πολλά ψυχοσωματικά παθολογικά συμπτώματα, από τον απλό πονοκέφαλο μέχρι εκφυλιστικές παθήσεις (σάγχαρο, καρδιαγγειακό, θυρεοειδής), τα οποία άμεσα ή έμμεσα, οφείλονται στη δυσλειτουργία των κυττάρων του οργανισμού. Η σύγχρονες διατροφικές συνήθειες και τρόπος ζωής τοξινώνει τα κύτταρα και απογυμνώνει τον οργανισμό από θρεπτικά στοιχεία.

Για να λειτουργήσουν σωστά τα κύτταρα χρειάζονται:

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

Graviola, το αντικαρκινικό φυτό


 Ο DR. Coldwell αναφέρει ότι όλοι οι καρκίνοι μπορούν να θεραπευτούν μέσα σε τέσσερις μήνες.

Ακούστε τους λόγους πίσω από αυτή τη δήλωση και το πώς μπορεί να γίνει. Έχει πάθος για την αποτελεσματικότητα των απλών βιταμινών για την καταπολέμηση της ασθένειας και υπογραμμίζει επίσης τη σημασία του φυσικού άλατος στη διατροφή, ακόμα και αν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση! Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

ΝΕΡΟ – ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

 

 Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Κυριακή 6 Ιουνίου 2010 – Έρευνα που διενήργησε διεπιστημονική επιτροπή από το Γεωπονικό και το Πανεπιστήμιο Αθηνών για λογαριασμό του ΕΦΕΤ και παραδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, φέρνει στο φως αποκαλυπτικά ευρήματα:

 Τοξικά βαρέα μέταλλα σε πόσιμο νερό, ποτάμια, λίμνες και υπόγεια ύδατα, σε συγκεντρώσεις που υπερβαίνουν κατά πολύ τα ανώτατα επιτρεπτά όρια που έχει θέσει η Ε.Ε. ή σε τιμές δυνητικά επικίνδυνες για την ανθρώπινη υγεία, ανιχνεύονται σε πολλές περιοχές της χώρας. Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ

 

» Ποτέ δεν έχουν τόσοι πολλοί μπερδευτεί τόσο πολύ για ένα θέμα για το οποίο ξέρουν τόσα λίγα.»

Η λέξη «πρωτεϊνη» προέρχεται από την ελληνική γλώσσα και σημαίνει «πρωταρχικής σπουδαιότητας». Τα αμινοξέα, τα συστατικά μέρη της πρωτεϊνης, είναι η βιοχημική βάση για τη ζωή και απαιτούνται από κάθε κύτταρο. Τα αντισώματα του ανοσοποιητικού συστήματος είναι πρωτεϊνικά. Οι ενδοκρινείς ορμόνες είναι πρωτεϊνικές. Το τσιμέντο που κρατά τα κύτταρά μας μαζί αποτελείται από πρωτεϊνη.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ

Τι έχουν κοινό όλοι οι ακόλουθοι παγκόσμιοι πρωταθλητές, εκτός από τη δύναμη και την αντοχή; Πρέπει να τρώνε πάρα πολύ κρέας, σωστά; Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΝΕΦΡΩΝ

Η παρακάτω συνταγή θα σας βοηθήσει να διαλύσετε τις πέτρες στα νεφρά σας και θα σας ανακουφίσει άμεσα από τους πόνους.
Χωρίζετε σε 2 πράξεις:

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ = ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΡΙΚΑ

Τα προιόντα φυσικής προέλευσης είναι η πηγή και η ρίζα της σύγχρονης ιατρικής και υπηρετούν ως η βάση για την θεραπεία πολλών νόσων, καθώς και ως αποτελεσματικά οικιακά γιατρικά.

Στην τρέχουσα δεκαετία, πολλά διατροφικά στοιχεία έχουν παρουσιασθεί στο προσκήνιο επειδή έχει αποδειχθεί από την καθημερινή πρακτική ότι αποτελούν την απάντηση για θεραπεία η οποία είναι υγιής, οικονομική και χωρίς τις πολλές παρενέργειες που έχουν συνήθως πολλές άλλες συνθετικές φαρμακευτικές αγωγές.

Γιατί πρέπει να παίρνουμε συμπληρώματα;   Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου